ΕΛΛΑΔΑ

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ Τόλη-Τζούλιας

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ Τόλη-Τζούλιας
Με μηνύσεις και αγωγές σε βάρος του πρώην συζύγου της Τόλη Βοσκόπουλου, αναμένεται να απαντήσει η Τζούλια Παπαδημητρίου...

Με μηνύσεις και αγωγές σε βάρος του πρώην συζύγου της Τόλη Βοσκόπουλου, αναμένεται να απαντήσει η Τζούλια Παπαδημητρίου.

Αφορμή για τη νέα δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο πρώην συζύγων, αποτέλεσαν οι ισχυρισμοί του Τόλη Βοσκόπουλου ότι τη διαχείριση των χρημάτων του δεν την είχε ο ίδιος αλλά η Τζούλια Παπαδημητρίου, η οποία ήταν επιφορτισμένη και με το «καθήκον» της υποβολής φορολογικών δηλώσεων.

Τον ισχυρισμό επικαλέστηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος δια του συνηγόρου υπεράσπισής του Βασίλη Δημακόπουλου στο Ζ΄ Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, προκειμένου να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης από το δικαστήριο για το θέμα των φορολογικών παραβάσεων για τις οποίες κατηγορείται.

Το δικαστήριο, ωστόσο, δεν αποδέχθηκε τον ισχυρισμό και καταδίκασε τον Τόλη Βοσκόπουλο για την οφειλή των 5,5 εκατ. ευρώ στην εφορία σε ποινή φυλάκισης 3 ετών. Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως.

Ο συνήγορος της Τζούλιας Παπαδημητρίου, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ετοιμάζει τις σχετικές μηνύσεις και αγωγές, χαρακτηρίζει «φανταστική» την ιστορία που έχει αναπτύξει κατά καιρούς σε διάφορα δικαστήρια ο Τόλης Βοσκόπουλος, αναφέροντας σχετικά: «Δεν νομίζω ότι είναι σοβαρός ισχυρισμός ενός σοβαρού ανδρός να λέει “δεν πληρώνω” γιατί η γυναίκα μου έχει πάρει όλα τα λεφτά».