ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκό σαν μέλι… το χρυσάφι στην Ηλεία

Γλυκό σαν μέλι… το χρυσάφι στην Ηλεία
Αν και ο Γενάρης "έκλεισε" με 82 συλλήψεις στο νομό Ηλίας, οι παράνομοι δεν δείχνουν να το βάζουν κάτω...

Αν και ο Γενάρης "έκλεισε" με 82 συλλήψεις στο νομό Ηλίας, οι παράνομοι δεν δείχνουν να το βάζουν κάτω. Είκοσι χιλιάδες σε χρυσαφικά άρπαξαν οι κλέφτες στη Γαστούνη, την ώρα που "συνάδελφοι" τους «έπαιζαν» με εργαλεία και κυψέλες.

Xρυσά δαχτυλίδια, χρυσούς σταυρούς, περιδέραια, αλυσίδες, λίρες, σκουλαρίκια αλλά και ένα laptop «σήκωσαν» οι ληστές στη Γαστούνη.

Ωστόσο, τα μελίσσια βρέθηκαν και πάλι στο στόχαστρο κλεφτών. Στο Στρέφι, άγνωστοι έκλεψαν εννέα κυψέλες με τις μέλισσές τους, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Στον παραλιακό οικισμό της Μούτελης στον Πύργο, άγνωστοι παραβίασαν το παράθυρο σπιτιού για να μπουν μέσα και να πάρουν δύο τροχούς, μια σέγα και δύο τρυπάνια, αξίας 2.000 ευρώ.

Ο απολογισμός του Γενάρη

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, το μήνα που μας πέρασε συνελλήφθησαν 25 άτομα για ναρκωτικά (εμπορία/διακίνηση ή χρήση), εννέα άτομα για κλοπές και διαρρήξεις, δέκα διότι ήταν φυγόποινοι, δεκάξι αλλοδαποι για χαρτιά που δεν είχαν, δύο για παράνομη οπλοκατοχή και είκοσι για άλλα αδικήματα. Οι Αρχές εξιχνίασαν δύο ληστείες στο νομό, εφτά κλοπές & διαρρήξεις και εφτά κλοπές οχημάτων.

Μέσα στο Γενάρη κατασχέθηκαν συνολικά 49,4 gr κάνναβης, 139,8 gr ηρωίνης, 231 φυτά κάνναβης, 4,4 gr σπόροι κάνναβης, 68 ναρκωτικά χάπια, τρία κυνηγετικά όπλα, μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, ένα μαχαίρι, τρία φυσίγγια και τρία πλαστά χαρτονομίσματα.

Πηγή: iliatora.gr