ΕΛΛΑΔΑ

Ανάληψη ευθύνης για σειρά εμπρησμών

Ανάληψη ευθύνης για σειρά εμπρησμών
Η τρομοκρατική οργάνωση που υπογράφει ως «Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο - Αποκλίνουσες...

Η τρομοκρατική οργάνωση που υπογράφει ως «Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο - Αποκλίνουσες Συμπεριφορές για την διάδοση του επαναστατικού τερρορισμού/ Πυρήνας Αντανακλαστικής Επίθεσης», ανέλαβε με προκήρυξή της την ευθύνη για σειρά εμπρηστικών επιθέσεων στα McDonald 's στους Αμπελόκηπους, στα Δημαρχεία Ζωγράφου και Καισαριανής και την απόπειρα εμπρησμού στα καταστήματα Μarks & Spenser και Fred Perry σε εμπορικό δρόμο της Κηφισιάς.

Το κείμενος τους, 1722 λέξεων, δημοσιεύτηκε σε ιστότοπο προσκείμενο στον αντεξουσιαστικό χώρο. Η οργάνωση δηλώνει την αλληλεγγύη της στους κατηγορούμενους στη δίκη των «Πυρήνων» ενώ μεταξύ άλλων αναφέρουν:


«Για κάθε αιχμαλωσία συντρόφου, πόλεμο, αντανακλαστικά χτυπήματα, επίθεση στην καπιταλιστική κοινωνία. Για κάθε νεκρό σύντροφο, πόλεμο, εκδίκηση, ας πληρώσουν οι καριόληδες με κάθε μέσο, να είναι όλοι σε θέση να αντιληφθούν το κόστος του θανάτου. Για κάθε σύντροφο που διώκεται από το κράτος, πόλεμο, αλληλεγγύη στις πολιτικές επιλογές που τον οδήγησαν σε αυτή την συνθήκη, όξυνση της επαναστατικής δράσης και συνέχιση του αναρχικού/επαναστατικού αγώνα.


Η ένταση του επαναστατικού πολέμου έχει φτάσει πλέον σε ιδιαίτερα και πρωτόγνωρα υψηλά επίπεδα. Οι συλλήψεις συντρόφων διαδέχονται η μία την άλλη, οι επαναστατικές δυνάμεις ορθώνουν το ανάστημά τους απέναντι στον εχθρό.

(...)Τους τελευταίους μήνες μετά από το διεθνές κάλεσμα της Ε.Ο Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς για δράση εν΄ όψει του δικαστηρίου μελών της, αναρχικών, επαναστατών και άλλων κατηγορούμενων ξεκίνησε ένα διεθνές μπαράζ επαναστατικών-επιθετικών ενεργειών σε ένδειξη αλληλεγγύης υπό το πρίσμα ενός Διεθνούς Επαναστατικού Μετώπου. ..

«…Και το λέμε αυτό γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση οι σύντροφοι αν και συλληφθέντες για μια υπόθεση νομικά και μόνο κατώτερη από άλλες, συνυπέγραψαν με συντρόφους που έχουν βαρύτερες κατηγορίες, ενώ θα μπορούσε στο μυαλό κάποιων πολιτικάντηδων να μην πούνε κάτι, γιατί ούτως η άλλως θα αποφυλακιστούν σε λίγο (πράγμα που κι αυτό είναι αμφίβολο). “Δεν ζητάμε και λίγα. Αυτό που ψάχνουμε είναι ο ίδιος ο πόλεμος και μέσα σ αυτόν το χέρι εκείνο που θα πιάσει το δικό μας, μετά από μια νίκη, μα κυρίως μετά από μια συντριβή που δεν συνοδεύτηκε ΠΟΤΕ από οπισθοχώρηση. Το χέρι που, θα στοχεύσει χωρίς δισταγμούς, ό,τι και όποιον, στόχευε και το δικό μας. Ευθεία και ανάμεσα στα μάτια. Γιατί ο αγώνας δεν τελειώνει, παρά μόνο, εκρήγνυται.»

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο - Αποκλίνουσες Συμπεριφορές για την διάδοση του επαναστατικού τερρορισμού/ Πυρήνας Αντανακλαστικής Επίθεσης