ΕΛΛΑΔΑ

«Δεμένα» και σήμερα τα ΜΜΜ στα αμαξοστάσια

«Δεμένα» και σήμερα τα ΜΜΜ στα αμαξοστάσια
Τρίτη σήμερα και …φαρμακερή για τους επιβάτες που καλούνται για άλλη μια μέρα να...

Τρίτη σήμερα και …φαρμακερή για τους επιβάτες που καλούνται για άλλη μια μέρα να βρουν λύση για τη μετακίνησή τους, καθώς και σήμερα τα ΜΜΜ θα παραμείνουν «δεμένα» στα αμαξοστάσια.


Έτσι, οι συρμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικός θα αποσυρθούν σταδιακά από τις 11:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι ενώ του Τραμ από τις 12:00 έως τις 16:00 νωρίς το απόγευμα. Οι στάσεις θα πραγματοποιηθούν προκειμένου οι εργαζόμενοι να πάρουν μέρος στις γενικές συνελεύσεις ώστε να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.


Αλλά και αύριο Τετάρτη, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ μπαίνουν στο χορό, ξανά, των …ακινητοποιήσεων με στάση από τις 11:00 το πρωί έως τις 15:30. Η στάση θα επαναληφθεί και την Παρασκευή 11 του μήνα.

Τα λεωφορεία ωστόσο δεν θα είναι μόνα τους την ημέρα εκείνης, την Τετάρτη, καθώς μαζί τους θα έχουν και τους εργαζόμενους στα Τρόλεϊ, τα οποία θα σηκώσουν χειρόφρενο από τις 11:00 και για πέντε ώρες, δηλαδή τις 16:00.

Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες αποφάσισαν ότι την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, να μην κατέλθουν σε 24ωρη απεργία.