ΕΛΛΑΔΑ

«ΠΑΜΕ» στους μετανάστες απεργούς πείνας

«ΠΑΜΕ» στους μετανάστες απεργούς πείνας
Συμπαράσταση στους μετανάστες απεργούς πείνας, διατύπωσαν το απόγευμα τα μέλη αντιπροσωπείας...

Συμπαράσταση στους μετανάστες απεργούς πείνας, διατύπωσαν το απόγευμα τα μέλη αντιπροσωπείας του ΠΑΜΕ, με επικεφαλής τον Χρήστο Κατσιώτη, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Μετώπου, σε συνάντησή τους με τους μετανάστες απεργούς πείνας στο Μέγαρο Υπατία, όπου στεγάζονται 237 από αυτούς.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας ενημέρωσαν τους μετανάστες ότι επισκέφθηκαν σήμερα την υφυπουργό Εργασίας, Άννα Νταλάρα, στην οποία έθεσαν αίτημα για «νομιμοποίηση όλων των μεταναστών και προσφύγων με απλές, δωρεάν διαδικασίες για τις άδειες παραμονής και εργασίας και κατάργηση των αντιδραστικών νόμων, που παρεμποδίζουν τη νομιμοποίησή τους». Όπως είπαν, η υφυπουργός δεν δεσμεύτηκε, απλώς ανέφερε ότι θα μπορούσε να εξεταστεί το αίτημά τους κατά περίπτωση.

«Αυτοί που είναι απέναντί σας είναι και απέναντι μας και προσπαθούν να χωρίσουν την εργατική τάξη σε Έλληνες και ξένους, στρέφοντας τούς μεν εναντίον των δε για να καρπώνονται τον πλούτο, που παράγει η εργατική τάξη. Λαθραίοι μετανάστες δεν υπάρχουν.Το επόμενο διάστημα οι κίνδυνοι θα είναι μεγαλύτεροι, γι αυτό πρέπει να περιφρουρήσετε τον αγώνα σας και τις δράσεις σας», είπε ο κ. Κατσιώτης, καλώντας τους 300 να συμμετάσχουν στις σχετικές πανελλαδικές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ στις 10 Φεβρουαρίου.