ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένουν τα τρακτέρ στη Λάρισα

Παραμένουν τα τρακτέρ στη Λάρισα
Στις επάλξεις του αγώνα, αποφάσισαν τελικά να παραμείνουν οι αγρότες της Λάρισας...

Στις επάλξεις του αγώνα, αποφάσισαν τελικά να παραμείνουν οι αγρότες της Λάρισας, παρά τη μικρή συμμετοχή στην κινητοποίηση, η οποία ξεκίνησε από προχθές, με δεκάδες τρακτέρ να παραμένουν παρατεταγμένα στον κόμβο της Γυρτώνης.

Την απόφαση αυτή έλαβε σήμερα το απόγευμα, σε συνεδρίαση της, η Συντονιστική Επιτροπή, αποτιμώντας την μέχρι τώρα πορεία, τις εξελίξεις στις Σέρρες με τις συλλήψεις επτά αγροτών αλλά και την ανακοίνωση της Κυβέρνησης για τους νέους αυξημένους συντελεστές ασφάλισης του ΕΛΓΑ. Όπως επίσης και το γεγονός, ότι το υπουργείο δεν έχει διαψεύσει ακόμη επίσημα τα δημοσιεύματα περί μείωσης της επιστροφής του ΦΠΑ.

Κατόπιν τούτων η Συντονιστική Επιτροπή, αποφάσισε να μεταβεί αύριο στις Σέρρες και να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο συμπαράστασης που διοργανώνεται για τους επτά συλληφθέντες αγρότες, ενώ το μεσημέρι θα μετάσχουν σε σύσκεψη που θα έχει ως αντικείμενο την μετάβαση όλων των αγροτών που βρίσκονται στους δρόμους, στην Αθήνα, για να διαμαρτυρηθούν για την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.