ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας για Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α και ΑΔΕΔΥ

Στάση εργασίας για Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α και ΑΔΕΔΥ
Σε στάση εργασίας θα προχωρήσει όλο το προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης...

Σε στάση εργασίας θα προχωρήσει όλο το προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μεταξύ 11:00- 15:00, ενώ από την πλευρά τους οι συμβασιούχοι (αορίστου και ορισμένου χρόνου) έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία.

Επίσης, το μεσημέρι και δει στις 12 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. στην Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα και πορεία στο Υπουργείο Εσωτερικών όπου θα κατατεθεί το διεκδικητικό πλαίσιο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και θα απαιτηθεί να δοθεί άμεσα λύση στο διογκούμενο πρόβλημα των Συμβασιούχων.

Εξάλλου, την πραγματοποίηση στάσης εργασίας για σήμερα αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ, ενόψει της γενικής απεργίας στις 23 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την ανάδειξη, προβολή και διεκδίκηση, των προβλημάτων των εργαζομένων, με αιχμή τα θέματα της επικουρικής ασφάλισης.
Μάλιστα, η ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της πανελλαδικής στάσης εργασίας αποφάσισε την ώρα της στάσης στην Αθήνα να πραγματοποιηθεί παράσταση-συγκέντρωση στις 13:00 μπροστά στο Τ.Π.Δ.Υ. (Σταδίου 31).