ΕΛΛΑΔΑ

Παρέσυραν ανήλικα στα ναρκωτικά και τα βίαζαν

Παρέσυραν ανήλικα στα ναρκωτικά και τα βίαζαν
Μία συγκλονιστική υπόθεση με πρωταγωνίστριες δύο ανήλικες 14 και 15 χρονών που αφού τις «αλίευσαν» στο διαδίκτυο...

Μία συγκλονιστική υπόθεση με πρωταγωνίστριες δύο ανήλικες 14 και 15 χρονών που αφού τις «αλίευσαν» στο διαδίκτυο, τις έριξαν στα ναρκωτικά με σκοπό να της βιάζουν, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε το Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας, μετά από καταγγελία των γονιών των δύο κοριτσιών, ένας 50χρονος και ένας 55χρονος, διακινητές ναρκωτικών, είχαν γνωρίσει μέσω Internet αρχικά τον 50χρονο, ο οποίος εμφανιζόταν ως επιχειρηματίας και τα έπεισε να τον ακολουθήσουν για να ζήσουν μαζί του τη μεγάλη ζωή.

Η 15χρονη Ελληνίδα και η 14χρονη Αλβανίδα που έμεναν στη Νίκαια, εγκατέλειψαν ξαφνικά τα σπίτια τους και εγκαταστάθηκαν στο διαμέρισμα επί της οδού Ανδρομάχης, στην Καλλιθέα.

Εκεί έγιναν έρμαια στα χέρια των δύο ανδρών, οι οποίοι τα κρατούσαν φυλακισμένα και τα εξανάγκαζαν με τη χρήση ναρκωτικών να υποκύπτουν στις σεξουαλικές ορέξεις τους.

Την υπόθεση χειρίστηκε ο ίδιος ο διοικητής του Τμήματος, ο οποίος τηλεφώνησε στον ένα από τους δύο δράστες δήθεν για να αγοράσει ναρκωτικά και έτσι οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και απελευθερώθηκαν τα δύο κορίτσια.