ΕΛΛΑΔΑ

Χάκερς στην ιστοσελίδα του υπ. Υγείας

Χάκερς στην ιστοσελίδα του υπ. Υγείας
Την ιστοσελίδα του υπουργείου Υγείας "χτύπησαν" χάκερς, οι οποίοι ανήρτησαν κείμενο με τίτλο "Αντίσταση - Αλληλεγγύη - Αξιοπρέπεια"...

Την ιστοσελίδα του υπουργείου Υγείας "χτύπησαν" χάκερς, οι οποίοι ανήρτησαν κείμενο με τίτλο "Αντίσταση - Αλληλεγγύη - Αξιοπρέπεια", εκφράζοντας συμπαράσταση στις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Κερατέας, του κινήματος "Δεν πληρώνω", αλλά και των γιατρών.

Το κείμενο

"Στον κοινωνικό κανιβαλισμό που προσπαθούν να μας επιβάλλουν, ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ. Ο κόσμος ξυπνάει και η οργή του θα σας ΣΑΡΩΣΕΙ.

Ξεφτιλισμένοι-δωσίλογοι-κοπρίτες υπουργοί και τα θλιβερά τηλεοπτικά γλυφτρόνια σας το ξέρετε οτι θα φύγετε με τις πέτρες με ελικόπτερα, στην καλύτερη για σας περίπτωση.

Από τα υγιή κινήματα βάσης στους χώρους εργασίας, τις κινήσεις ενάντια στα διόδια, τους εξεγερμένους κατοίκους της Κερατέας που μάχονται ενάντια στο κράτος εργολάβων και οποιαδήποτε οργανωμένη η μη πράξη ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στη νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα με τα χίλια προσωπεία, στέλνουμε μια ζεστή αγκαλιά σε όποιον και όποια παλεύει καθημερινά για έναν καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο.

Νίκη στους αγώνες των αξιοπρεπών γιατρών για δωρεαν υγεία σε όλους.

Αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας μετανάστες και στους φυλακισμένους πολιτικούς κρατουμένους."

Στις 21:16 το κείμενο κατέβηκε από την ιστοσελίδα του υπ.Υγείας