ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας πέντε παιδιών ο νεκρός ληστής

Πατέρας πέντε παιδιών ο νεκρός ληστής
Η πενταμελής οικογένεια του 46χρονου που έπεσε νεκρός...

Η πενταμελής οικογένεια του 46χρονου που έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού χθες το μεσημέρι στην Κ. Αχαϊα, έχει βυθιστεί στο πένθος.

Ο 46χρονος, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κασκόλ και σκούφο, εισήλθε χθες στα «ΕΛ.ΤΑ» Κάτω Αχαΐας, όπου αφού απείλησε τους υπαλλήλους και τους πελάτες του καταστήματος με δίκαννο κυνηγετικό όπλο, αφαίρεσε τελικά από έναν πελάτη 200 ευρώ.

Στη συνέχεια διέφυγε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα. Μετά από καταδίωξη εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή. Ο δράστης έστρεψε το όπλο κατά των Αστυνομικών, χωρίς να πυροβολήσει και συνέχισε να κινείται σε αγροτικούς δρόμους στην ίδια περιοχή.

Λίγη ώρα μετά εντοπίστηκε εκ νέου και ο 46χρονος πυροβόλησε κατά των αστυνομικών, που τον καλούσαν να παραδοθεί. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί και να διακομισθεί με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου κατέληξε.

Όπως προέκυψε, το κυνηγετικό όπλο είχε κλαπεί το πρωί από οικία στην περιοχή Φράγκα Αχαΐας.

Σύμφωνα με τον αδελφό του, Θανάση Λαμπρόπουλο ήταν άρρωστος, είχε πάρκινσον είχε υποστεί εγκεφαλικό, ενώ έπαιρνε και φάρμακα. Μάλιστα όπως λέει ο αδελφός του ήταν αυτόπτης μάρτυρας του πυροβολισμού και ο άτυχος άνδρας... δεν πυροβόλησε τους αστυνομικούς.

Η κηδεία του άτυχου 46χρονου θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί.

Πηγή: www.dete.gr