ΕΛΛΑΔΑ

Μαστροπός ετών 16!

Μαστροπός ετών 16!
Δυο κοπέλες, 16 και 21 ετών και δυο μεσήλικοι άντρες 56 ετών έκαστος, συνελήφθησαν...

Δυο κοπέλες, 16 και 21 ετών και δυο μεσήλικοι άντρες 56 ετών έκαστος, συνελήφθησαν για μαστροπεία! Οι τρεις Βουλγαρικής καταγωγής και ο Έλληνας, πέρασαν χειροπέδες στη περιοχή Παχειά Άμμο Ιεράπετρας και πλέον είναι υπόδικοι για μια σειρά αδικημάτων.


Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου διερευνούσε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η 16χρονη αλλοδαπή, από κοινού με τον 56χρονο ομοεθνή της και τον Έλληνα, από κερδοσκοπία προάγουν στην πορνεία αλλοδαπές γυναίκες.


Στο πλαίσιο αυτό, με τη διαμεσολάβηση της 16χρονης, έκλεισε ραντεβού έναντι του ποσού των 70 ευρώ που της κατέβαλε για να συνευρεθεί σεξουαλικά με την 21χρονη συμπατριώτισσα της.


Όπως προέκυψε από την προανάκριση, η 16χρονη, με τη μεσολάβηση και τη συνεργασία των δυο συνεργών της, έκλεινε τα ραντεβού και εισέπραττε τα χρήματα, κατευθύνοντας τους πελάτες στην 21χρονη ομοεθνή τους.


Κατά τη σύλληψη, στη κατοχή της 16χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, καθώς και άλλα 70 ευρώ προερχόμενα από προηγούμενο ραντεβού.