ΕΛΛΑΔΑ

Ανήλικη Βουλγάρα εγκέφαλος κυκλώματος μαστροπών

Ανήλικη Βουλγάρα εγκέφαλος κυκλώματος μαστροπών

Ανήλικη από τη Βουλγαρία ήταν σύμφωνα με την αστυνομία ο «εγκέφαλος» κυκλώματος μαστροπείας που εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.

Η 16χρονη «ψάρευε» πελάτες, έκλεινε τα ραντεβού, όριζε τα σημεία συνάντησης και εισέπραττε τα χρήματα. Τα… υπόλοιπα τα άφηνε για την 21χρονη συμπατριώτισσά της.

Στο κύκλωμα συμμετείχαν εκτός από τις δύο προαναφερθείσες αλλοδαπές, ένας ακόμη άνδρας από τη Βουλγαρία ηλικίας 56 ετών που είχε το ρόλο του μεταφορέα κι ένας 54χρονος από το Καλό Χωριό Λασιθίου ο οποίος έβρισκε κι αυτός πελάτες προκειμένου να συνευρεθούν με την 21χρονη Βουλγάρα.

Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου με τη διαμεσολάβηση της 16χρονης Βουλγάρας, έκλεισε ραντεβού για να συνευρεθεί ερωτικά με την 21χρονη συμπατριώτισσά της, έναντι του ποσού των 70 ευρώ που κατέβαλε στην ανήλικη.

Όπως διαπιστώθηκε, η 21χρονη δεν είχε το απαραίτητο πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος επʼ αμοιβή εκδιδομένου προσώπου.

Στην κατοχή της 16χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ που της παρέδωσε ο Αστυνομικός, καθώς και άλλα 70 ευρώ προερχόμενα από προηγούμενο ραντεβού, καθώς επίσης δύο κινητά τηλέφωνα.

Στην κατοχή του 54χρονου Λασιθιώτη βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 112 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και σε έρευνα στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν επτά μαχαίρια με μήκος λεπίδας από 17 εκατοστά έως 25 εκατοστά και ένα ζευγάρι χειροπέδες τα οποία και κατασχέθηκαν. Στην κατοχή του 56χρονου αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για προαγωγή στην πορνεία - μαστροπεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και του νόμου περί όπλων.

Πηγή: patris