ΕΛΛΑΔΑ

Ποδοσφαιρικός αγώνας για τους μετανάστες της Υπατίας

Ποδοσφαιρικός αγώνας για τους μετανάστες της Υπατίας
Ποδοσφαιρικό αγώνα συμπαράστασης στους μετανάστες απεργούς πείνας...

Ποδοσφαιρικό αγώνα συμπαράστασης στους μετανάστες απεργούς πείνας που βρίσκονται στο μέγαρο Υπατία, θα δώσουν τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναικού, αθλητικοί δημοσιογράφοι και η ομάδα Hasta la Victoria Siempre.

Οπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, "Ομάδα δημοσιογράφων και η αθλητική οικολογική ανθρωπιστική Κίνηση Hasta La Victoria Siempre, στο πλευρό των εργατών μεταναστών απεργών πείνας, που συνεχίζουν τον συγκινητικό αγώνα τους σε κτίριο της οδού Πατησίων.
Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των μαχητών μεταναστών, για όσο συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους. Μαζί τους θα διεκδικήσουμε το δικαίωμα στις ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και με δυνατό βηματισμό θα καταρρίψουμε την άποψη ότι «για όλα φταίνε οι μετανάστες».

Ο Μίμης Παπαϊωάννου, ο Νίκος Σαργκάνης, o Χουάν Ρότσα, ο Σάββας Κωφίδης, ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο Κώστας Μουρατίδης, ο Νίκος Μάλιαρης, ο Νίκος Μπογιόπουλος, ο Βασίλης Λέκκας, ο Γιώργος Κτενάς ο φροντιστής της ΑΕΚ, ο γνωστός Μήτσι, υποστηρικτές της hasta la Victoria siempre θα είναι εκεί. Με την ομάδα της hasta θα αγωνιστούν οι εργάτες μετανάστες Αλί και Αμντελγάνι (Λούα Λούα) εκπροσωπώντας τους απεργούς πείνας.
Προπονητής ο Σάββας Παπάζογλου, ο παλαίμαχος αγωνιστής του ολυμπιακού.

Για την ομάδα των δημοσιογράφων:
Μένιος Σακελλαρόπουλος , Γιάννης Θειακός , Θοδωρής Ζαρμακούπης , Χρήστος Κοντός , Βασίλης Παπαθεοδώρου , Νικόλας Βασιλαράς , Κώστας Μανωλιουδάκης , Μιχάλης Κοσμετάτος, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Βασίλης Μπακόπουλος

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του ΠΑΟ Βασίλης Κωσταντίνου θα τιμήσει με την παρουσία του και θα αγωνιστεί συμβολικά και με τις 2 ομάδες.

Ο αγώνας θα γίνει στις 2.30 το μεσημέρι στο Δημοτικό Γήπεδο Γαλατσίου στο Άλσος Βεϊκου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Θα προηγηθεί συναυλία με τον Βασίλη Λέκκα, τον Νίκο Σπάθα και το συγκρότημα «Βόμβοι».

Διαβάστε επίσης:

“Φέρτε 250 φέρετρα να μας βγάλουν από την Υπατία”