ΕΛΛΑΔΑ

Expo Athens: Διεθνής Έκθεση για την Πισίνα & το Spa!

Expo Athens: Διεθνής Έκθεση για την Πισίνα & το Spa!
Τη λανθασμένη αντίληψη που συνδέει την πισίνα και το spa...

Τη λανθασμένη αντίληψη που συνδέει την πισίνα και το spa με μία πολυτέλεια... μόνο για λίγους, θα καταρρίψει η 1η Διεθνής Έκθεση Pool About Salon που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 21 Φεβρουαρίου 2011 στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα.

H Έκθεση POOL about Salon έχει σαν στόχο την «αποκαθήλωση» της έννοιας της πισίνας-spa ως προνόμιο αποκλειστικά και μόνο των λίγων και τον επαναπροσδιορισμό της πραγματικής της ουσίας, που δεν είναι άλλη από τη χαλάρωση, τη χαρά, τη διασκέδαση, την ευεξία, την υγεία και κατ’ επέκταση την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής όλων μας.

Μέσα σ’ έναν εξαιρετικά ευρύχωρο και καλαίσθητο χώρο η Έκθεση για την Πισίνα και το Spa θα φέρει την κατασκευαστική βιομηχανία πισίνας και spa κοντά στους επαγγελματίες του κλάδου, ενισχύοντας τους δεσμούς τους και θα δώσει την ευκαιρία σε όλες τις επιχειρήσεις του χώρου να αξιοποιήσουν την επαφή με χιλιάδες καταναλωτές και να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα τους, καθώς και να το ενημερώσουν σχετικά με τον χώρο της πισίνας και του spa (εξυπηρέτηση, after-sales υπηρεσίες, επεξεργασία νερού, διαμόρφωση των χώρων, υγιεινή και ασφάλεια, διακόσμηση εξωτερικού χώρου).

Στο 1ο International POOLabout SALON, ένα «παρεξηγημένο» προϊόν, βρίσκει για πρώτη φορά την πραγματική του ταυτότητα και παίρνει τη θέση που του αξίζει στα θέλω κάθε καταναλωτή που δεν επιθυμεί απλά, αλλά ΑΠΑΙΤΕΙ ένα άλλο επίπεδο ζωής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ

* Κατασκευή-εμπορία κολυμβητικών δεξαμενών
* Χημικά-προϊόντα επεξεργασίας και καθαριότητας νερού
* Περιφερειακά προϊόντα και υπηρεσίες πισίνας που αφορούν: κάλυψη (αίθρια), ασφάλεια, καθαριότητα συντήρηση, παιχνίδια κολύμβησης, είδη φίλτρανσης.
* Κατασκευή-εμπορία ειδών και προϊόντων SPA
* Προϊόντα περιποίησης και αναζωογόνησης SPA
* Ειδικοί χώροι – ξενοδοχεία με υψηλών προδιαγραφών παροχών SPA
* Κατασκευή-εμπορία ειδών και προϊόντων SAUNAS
* Κατασκευή-εμπορία αίθριων
* Δομικές λύσεις – δάπεδα
* Έπιπλα πισίνας – κήπου
* Φωτισμός πισίνας και περιβάλλοντος χώρου
* Περιβάλλον χώρος πισίνας - κατασκευές, αρχιτεκτονικές προτάσεις
* Αρχιτεκτονική τοπίου
* Πισίνα ή spa στο σκάφος
* Διαχείρηση πισίνας - spa

Ώρες Λειτουργίας

Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου η Έκθεση θα λειτουργήσει 17:00 - 21:00

Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011, η Έκθεση θα λειτουργήσει 10:00-21:00

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011, η Έκθεση θα λειτουργήσει 15:00-21:00