ΕΛΛΑΔΑ

Τσίτα τα …γκάζια οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ

Τσίτα τα …γκάζια οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ
Με αυγά στόλισαν ...το υπουργείο Μεταφορών οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες...

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...

Με αυγά στόλισαν ...το υπουργείο Μεταφορών οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες. Οι ρίψεις των συμπαθών αυτών αντικειμένων στην είσοδο του υπουργείου, ξεκίνησαν μετά την κατάληξη της μηχανοκίνητης πορείας τους και την είσοδό τους στον προαύλιο χώρο μετά από το αρχικό μπλοκάρισμα από δυνάμεις των ΜΑΤ.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που μπλόκαραν την είσοδο στο υπουργείο, είχαν δημιουργήσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Μεσογείων, η τάξη ωστόσο γρήγορα αποταστάθηκε όταν τα ΜΑΤ επέτρεψαν την είσοδο μετά και την πολιορκία.

Η μηχανοκίνητη πορεία, αναστάτωσε και πάλι το πολύπαθο κέντρο της Αθήνας. Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μάρσαραν τις μηχανές τους γύρω τις 12:00 οπότε και ξεκίνησε η πορεία τους.

Οι μηχανόβιοι διαμαρτυρόμενοι είχαν αφετηρία τη πλατεία Κοτζιά ενώ σταδιακά έκλεισαν κεντρικοί δρόμοι όπου και κινήθηκαν: Σταδίου, Αμερικής, Βασ. Σοφίας και Μεσογείων.

Παρα ..πόδας, και δυο κλούβες των ΜΑΤ οι οποίες ακολουθούσαν διακριτικά τους μηχανόβιους. Παρόμοιες διμοιρίες "υποδέχτηκαν" την ομάδα των δικυκλιστών έξω από το υπουργείο, καθώς αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν παραταγμένες έξω απο το χώρο του υπουργείου προκειμένου να μπλοκάρουν την είσοδό τους σε αυτό. Φυσικά, από την όλη κατάσταση δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό χάος...

Οι δυνάμειςτων ΜΑΤ που "υποδέχτηκαν"τους διαμαρτυρόμενους, επέτρεψαν τελικά την είσοδο στο υπουργείο Μεταφορών με αποτέλεσμα αυτό να αποτελέσει ανάσα για τους εγκλωνισμένους οδηγούς της Μεσογείων.

Νωρίτερα, σε μια από τις στάσεις τους έξω από το κοινοβούλιο, έκαναν αισθητή τη παρουσία τους ανάβοντας καπνογόνα και φωνάζωντας συνθήματα.

Διαβάστε επίσης…

Νέα «οδύσσεια» για το επιβατικό κοινό