ΕΛΛΑΔΑ

Κίνημα ...φιλίας στους αστυνομικούς

Κίνημα ...φιλίας στους αστυνομικούς
Πριν αρχίσουν να τους κόβουν κλήσεις οι αστυνομικοί...

Πριν αρχίσουν να τους κόβουν κλήσεις οι αστυνομικοί, το «κίνημα ενάντια στα διόδια» ετοιμάζεται να τους κάνει επίθεση… φιλίας! Τις αμέσως επόμενες ημέρες εκπρόσωποι του «κινήματος…» πρόκειται να πραγματοποιήσουν παραστάσεις διαμαρτυρίας, έξω από αστυνομικά τμήματα που βρίσκονται κοντά σε σταθμούς διοδίων (Αφίδνες, Ωρωπός, Μαλακάσα, Αυλώνα, Θήβα, Στυλίδα), σε μια προσπάθεια να δείξουν πως δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν με τα αστυνομικά όργανα, πως δεν είναι παράνομοι και δεν επιθυμούν να έρθουν σε σύγκρουση μαζί τους.

«Βεβαίως και δεν θέλουμε να συμβεί το παραμικρό με τις αστυνομικές δυνάμεις στα διόδια όλης της χώρας», τονίζει ο εκπρόσωπος του «κινήματος…», κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, μιλώντας στο newsbomb.gr: «Θέλουμε να τους δείξουμε ότι δεν αξίζει να έρθουν σε αντιπαράθεση με τους απλούς πολίτες, γιατί πληρώνονται από αυτούς για να τους προστατεύουν και όχι για να κόβουν άδικες κλήσεις. Είναι λάθος η κυβέρνηση να μετατρέπει τα όργανα της τάξης σε σεκιουριτάδες των κατασκευαστών!»


Παράλληλα, «το κίνημα ενάντια στα διόδια» πρόκειται να καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή ενάντια στην τροπολογία που μετατρέπει την άρνηση καταβολής διοδίων, σε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και επιβάλλει πρόστιμο 200 ευρώ. «Όλοι οι νομικοί που έχουμε ρωτήσει, λένε ότι πρόκειται για καραμπινάτη αντισυνταγματική τροπολογία», τονίζει με νόημα ο κ. Παπαδόπουλος.