ΕΛΛΑΔΑ

«Η οικονομική κρίση έχουν σαν αιτία την πνευματική»

«Η οικονομική κρίση έχουν σαν αιτία την πνευματική»
Στις Σέρρες βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος...

Στις Σέρρες βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, μετά από πρόσκληση του μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, Θεολόγου.

Ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στις όμορφες Σέρρες και κοντά στον αγαπητό του μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, Θεολόγο.

Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση που περνά η Ελλάδα ο Αρχιεπίσκοπος είπε: «Η κρίση ή οι κρίσεις, οι πολλές κρίσεις, έχουν σαν αιτία την πνευματική κρίση και εκείνο που όλοι λέμε ότι οι αξίες έχουν χαθεί, οι αρχές έχουν χαθεί, όλοι μας το λέμε, πρέπει να τις ξαναβρούμε και να τις φέρουμε στη ζωή μας».

Αύριο, Τετάρτη, το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος θα μεταβεί στο Επισκοπείο της Μητρόπολης Σερρών, όπου θα συναντηθεί με τον μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης και πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς του τόπου. Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος θα επισκεφθεί το Μαξίμειο Πνευματικό Κέντρο, όπου θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία, ενώ μετά το πέρας αυτής, θα επισκεφθεί τη Μονή του Τιμίου Προδρόμου, που πριν από δύο μήνες υπέστη σοβαρές ζημιές από πυρκαγιά που ξέσπασε στο παλιό Αρχονταρίκι και στους βοηθητικούς χώρους της Μονής.