ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακός «φίλος» αποπλανούσε ανήλικα

Οικογενειακός «φίλος» αποπλανούσε ανήλικα
Νεαρός αποπλανούσε σεξουαλικά δυο ανήλικα αδελφάκια στο Ηράκλειο Κρήτης...

Νεαρός αποπλανούσε σεξουαλικά δυο ανήλικα αδελφάκια στο Ηράκλειο Κρήτης, εκμεταλλευόμενος τη φιλική σχέση που διατηρούσε με τους γονείς τους!
Τα παιδιά κατέθεσαν τη φρίκη που έζησαν στα χέρια του οικογενειακού …φίλου ενώπιον της δικαιοσύνης παρουσία παιδοψυχολόγου. Στον δικαστικό λειτουργό ανέφεραν όλα όσα έζησαν κατά τη διάρκεια των «επισκέψεών» του στο σπίτι τους.


Ο νεαρός, που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρικάλων, έκλαιγε με αναφιλητά έξω από το ανακριτικό γραφείο ισχυριζόμενος ότι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να βλάψει τα παιδιά. Ο ίδιος όπως αναφέρθηκε στις καταθέσεις, δεν μπορούσε να ελέγξει τα πάθη του, ενώ εμφανιζόταν ως καλλιεργημένος και ευγενικός φίλος, με ευπρεπή δουλειά και σύντροφο.


Έτσι, εκμεταλλευόμενος τη φιλική σχέση του με τους γονείς, του άρεσε να περνάει χρόνο μαζί με τα παιδιά, να τα κοιμίζει σπίτι του, να τα ψυχαγωγεί… Η πραγματικότητα ωστόσο ήταν άλλη. Όπως κατέθεσαν τα ανήλικα θύματά του, τα ανάγκαζε να παρακολουθούν ταινίες με σκληρό πορνό και ότι πολλές φορές του ζητούσαν να σταματήσει όμως εκείνος επέμεινε.