ΕΛΛΑΔΑ

Μήνας Μαζικού Μποτιλιαρίσματος

Μήνας Μαζικού Μποτιλιαρίσματος
Μία μέρα σχεδόν από την ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες...

Μία μέρα σχεδόν από την ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ αποφάσισαν το απόγευμα, στη διάρκεια της Γενικής τους Συνέλευσης, απεργιακές κινητοποιήσεις έως το τέλος του μήνα.

Συγκεκριμένα, «χειρόφρενο» σηκώνουν από τις 11 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα την Παρασκευή και την ερχόμενη Δευτέρα.

Την Τετάρτη με υπομονή πρέπει να οπλιστεί το επιβατικό κοινό καθώς τα ΜΜΜ θα παραμείνουν «δεμένα» στα αμαξοστάσια προκειμένου να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στην 24ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Την Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί νέα στάση εργασίας 11 με 4:30 το απόγευμα. Τις ίδιες ώρες θα ακινητοποιηθούν τη Δευτέρα, 28 του μήνα, όλα τα ΜΜΜ, καθώς οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν κοινή γενική συνέλευση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Αύριο, Πέμπτη, θα συγκαλέσουν γενικές συνελεύσεις εργαζόμενοι στα άλλα μέσα προκειμένου να αποφασίσουν για τη στάση τους οι εργαζόμενοι στα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.