ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός στις Πολεοδομίες-Ζητούν να βγουν από τη ρύθμιση!

Πανικός στις Πολεοδομίες-Ζητούν να βγουν από τη ρύθμιση!
Πανικός και αναστάτωση επικράτησε σήμερα στις περισσότερες πολοεδομίες της χώρας...

Πανικός και αναστάτωση επικράτησε σήμερα στις περισσότερες πολοεδομίες της χώρας. Ειδικά στην πολεοδομία της Παλλήνης, αρκετοί ήταν οι πολίτες που είχαν εδώ και καιρό ενταχθεί στη ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους και ζητούσαν σήμερα, να ακυρωθούν τα χαρτιά τους και να μείνουν εκτός ρύθμισης!

Η χθεσινή εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών έφερε τα πάνω κάτω και οδήγησε αρκετό κόσμο στο να προχωρήσει σε κινήσεις πανικού.

Δεν είναι τυχαίο ότι δεν πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένα ραντεβού, όσων ήθελαν έως χθες να ενταχθούν στη ρύθμιση. Από εκεί που όλες τις προηγούμενες ημέρες επικρατούσε το αδιαχώρητο, σήμερα στις πολεοδομίες η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ περιορισμένη.

«Δεν θα πληρώσουμε εμείς αναδρομικά τα χρέη των δήμων», φώναζαν ορισμένοι πολίτες στην Παλλήνη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ως τώρα πάνω από μισό εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων έσπευσαν να ενταχθούν στη ρύθμιση και είναι φυσικό, όλοι αυτοί να αισθάνονται αδικημένοι και εξαπατημένοι. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση προχώρησε σε «άτακτη υποχώρηση» και πήρε πίσω την σχετική εγκύκλιο.