ΕΛΛΑΔΑ

«ΠΑΜΕ» στα διόδια της Πελοποννήσου

«ΠΑΜΕ» στα διόδια της Πελοποννήσου
Την Κυριακή, στις 3 το μεσημέρι, η Συντονιστική Επιτροπή Πελοποννήσου ανοίγει τα διόδια...

Την Κυριακή, στις 3 το μεσημέρι, η Συντονιστική Επιτροπή Πελοποννήσου ανοίγει τα διόδια σε όλους τους σταθμούς των αυτοκινητοδρόμων της περιοχής, στέλνοντας σαφές μήνυμα αγώνα ενάντια στην προσπάθεια ποινικοποίησης του κινήματος ''Δεν Πληρώνω''.

Στην ανακοίνωση - κάλεσμα της επιτροπής Πελοποννήσου, σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι, ''το κίνημά μας παλεύει για ελεύθερους δρόμους χωρίς διόδια υπερασπιζόμενο το Σύνταγμα και τις διατάξεις περί ελεύθερης μετακίνησης. Παλεύει μαζί με τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες και τους αγρότες ενάντια στην κερδοσκοπία και την ασυδοσία και απευθύνει κάλεσμα σε όλους για την κινητοποίηση της 20 Φλεβάρη και για κοινούς αγώνες για να αποτραπεί το ξεπούλημα και η ισοπέδωση της χώρας. Όταν η αδικία γίνεται νόμος του κράτους, τότε η ανυπακοή σε αυτούς τους νόμους είναι όχι απλά δικαιολογημένη αλλά και αποτελεί και υποχρέωση των πολιτών''.

Αύριο, Παρασκευή, το ΠΑΜΕ θα σηκώσει τις μπάρες σε όλους τους σταθμούς προκειμένου οι διερχόμενοι οδηγοί να περνούν ελεύθερα, χωρίς να βάζουν «γερά» το χέρι στις τσέπες τους.