ΕΛΛΑΔΑ

«Μαύρη» νύχτα στο κρατητήριο για «λευκές» υποθέσεις

«Μαύρη» νύχτα στο κρατητήριο για «λευκές» υποθέσεις
Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη βρίσκονται δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 30 ετών, καθώς κατηγορούνται για κατοχή...

Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη βρίσκονται δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 30 ετών, καθώς κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Πρόκειται για έναν Αλβανό και έναν Έλληνα, οι οποίοι συνελήφθησαν στις Κάτω Γούβες Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου.

Οι δύο κατηγορούμενοι φέρεται να πωλούσαν ναρκωτικές ουσίες στην περιοχή του Αγ. Νικολάου.
Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες αλλοδαποί πωλούν ναρκωτικές ουσίες σε τοξικομανείς του Αγ. Νικολάου στην παραλία των Κάτω Γουβών του Δήμου Χερσονήσου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγ. Νικολάου σε συνεργασία με άνδρες του Τ.Α.Ε. Λασιθίου έθεσαν υπό επιτήρηση την ανωτέρω περιοχή.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με τους άνδρες του ΤΑΕ Λασιθίου, εντόπισαν στην περιοχή μία μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες. Αμέσως οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 32χρονο Αλβανό οδηγό, ενώ αναζητείται ο συνεπιβάτης.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο χώρο βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 51 γραμμαρίων. Ναρκωτικές ουσίες καθώς και έξι κινητά τηλέφωνα που κατείχε ο συλληφθείς αλλοδαπός κατασχέθηκαν.

Επίσης συνελήφθη ένας 30χρονος Έλληνας επειδή μετέφερε στην παραλία τη προηγούμενη μέρα τον 32 χρόνο με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.

Οι δράστες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Λασιθίου.