ΕΛΛΑΔΑ

Φίδι... σε μπουζουξίδικο!

Φίδι... σε μπουζουξίδικο!
Πανδαιμόνιο επικράτησε σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας όταν ένα...

Πανδαιμόνιο επικράτησε σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας όταν ένα μικρό φίδι έφυγε από τα χέρια τραγουδιστή και άρχισε να τρυπώνει κάτω από τα πόδια των θαμώνων.

Το φίδι βρισκόταν στον ώμο του τραγουδιστή θέλοντας να δώσει ένα ξεχωριστό ύφος στην εμφάνισή του στην πίστα, μέχρι που… ξεγλίστρησε!

Τις κινήσεις του μικρού φιδιού είδε δυστυχώς μία γυναίκα που καθόταν σε πρώτο τραπέζι... πίστα, άρχισε να ουρλιάζει και να τρέχει έντρομη μέσα στον χώρο του κέντρου αφού η τρομάρα που πήρε με το φίδι ήταν απερίγραπτη.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και οι εργαζόμενοι άρχισαν να ψάχνουν το κατά τα άλλα ακίνδυνο ερπετό, το οποίο αναστάτωσε την βραδιά με αποτέλεσμα πολλές κυρίες που διασκέδαζαν μόλις κατάλαβαν τι είχε συμβεί αναγκάστηκαν να ανέβουν πάνω στα τραπέζια... για να γλιτώσουν!

Εντοπίστηκε ο «Διαμαντής»

Στο τέλος, ο «Διαμαντής» εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα και το πρόγραμμα στο νυχτερινό κέντρο συνεχίστηκε κανονικά. Όσο για τη γυναίκα που έτρεχε ουρλιάζοντας έξω από το μαγαζί, κάποιες πληροφορίες λένε πως ακόμα... τρέχει!

Πηγή: www.dete.gr