ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια εβδομάδα "των Παθών" για το επιβατικό κοινό

Άλλη μια εβδομάδα "των Παθών" για το επιβατικό κοινό
Χωρίς τέλος η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, καθώς οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους...

Χωρίς τέλος η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, καθώς οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο στις συγκοινωνίες που ήδη έχει ψηφιστεί από τη Βουλή.

Για αύριο Τρίτη οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό σιδηρόδρομο πραγματοποιούν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12:00 το μεσημέρι, ενώ και τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα ακινητοποιηθούν από τις 11:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα, προκειμένου οι εργαζόμενοι να κάνουν Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουν για την πορεία των κινητοποιήσεων τους.

Αύριο Τετάρτη, ημέρα της απεργίας της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν μόνο τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Το Μετρό και το Τραμ θα κινηθούν κανονικά, ενώ ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα κινηθεί από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, προκειμένου οι εργαζόμενοι να μπορούν να κατέβουν στο κέντρο για να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση και την πορεία που διοργανώνουν οι δύο κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, τα λεωφορεία να τραβούν χειρόφρενο από τις 11 το πρωί έως τις 16:30.

Πλήρως ακινητοποιημένα θα είναι τη Δευτέρα 28 του μηνός, όλα τα ΜΜΜ, προκειμένου οι εργαζόμενοι να πραγματοποιήσουν κοινή γενική συνέλευση για το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεών τους.