ΕΛΛΑΔΑ

Νέα δολοφονική επίθεση με έναν νεκρό στην Πάτρα (βίντεο)

Νέα δολοφονική επίθεση με έναν νεκρό στην Πάτρα (βίντεο)

Εκφράζονται φόβοι πως η σημερινή δολοφονική επίθεση έρχεται «σε απάντηση» της διπλής δολοφονίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης έξω από νυχτερινό μαγαζί στην Πάτρα.


Σύμφωνα με το pelop.gr, όλα ξεκίνησαν σήμερα γύρω στις 2.30 το μεσημέρι, στην οδό Ανθείας, στην Πάτρα.

Ένα τζιπ μάρκας Daihatsu «πλεύρισε» αυτοκίνητο μάρκας BMW και τότε ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ένας από τους δράστες κατέβηκε από το τζιπ και πυροβόλησε, ενώ ο δεύτερος έκανε αναστροφή στην Ανθείας.

Από την επίθεση ο ένας άνδρας έπεσε νεκρός ενώ ο άλλος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως πριν τους πυροβολισμούς προηγήθηκε καταδίωξη από ενόπλους στην BMW που επέβαιναν τα θύματα, ο Π. Τσ. που είναι νεκρός με τον Δ. Β. που τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο αυτοκίνητο επέβαινε και τρίτο άτομο που έχει τραυματιστεί ελαφρά καθώς άνοιξε την πόρτα και άρχισε να τρέχει.

Στο σημείο της επίθεσης βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, ενώ άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, έχουν συλλέξει ήδη πάνω από δέκα κάλυκες.

Ταυτόχρονα άλλοι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

Επίσης αστυνομικοί ερευνούν το ένα από τα δύο αυτοκίνητα που βρίσκεται στο σημείο της ένοπλης επίθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο Κώστα (pics)

ΣΟΚ: Ο 35χρονος Κωνσταντίνος χαιρέτησε τον δολοφόνο του

Μαφιόζικη επίθεση: Δύο νεκροί έξω από νυχτερινό κέντρο