ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτήθηκε ο Νίκος Κουλουμπαρίτσης

Παραιτήθηκε ο Νίκος Κουλουμπαρίτσης
Την παραίτησή του υπέβαλε από τη γραμματεία του Σωματείου Οδηγών του ΟΑΣΑ...

Την παραίτησή του υπέβαλε από τη γραμματεία του Σωματείου Οδηγών του ΟΑΣΑ, ο πρόεδρος του σωματείου και στέλεχος της ΠΑΣΚΕ κ. Νίκος Κουλουμπαρίτσης. Σύμφωνα με στελέχη της ΠΑΣΚΕ ο κ. Κουλουμπαρίτσης, o oποίος οδηγήθηκε στην κίνηση αυτή για λόγους ευθιξίας μετά τη συνέλευση των εργαζομένων την προηγούμενη Πέμπτη.

Τα ίδια στελέχη απέδωσαν τις πληροφορίες περί απομάκρυνσης του κ. Κουλουμπαρίτση σε προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων σε βάρος του Συνδικαλιστικού Κινήματος και ειδικότερα της ΠΑΣΚΕ.

Ο συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ και η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ είχαν συμφωνήσει να παρουσιάσουν στη συνέλευση πρόταση για προσωρινό «πάγωμα» των απεργιών έως ότου ξεκινήσει η διαδικασία προώθησης του νέου κανονισμού προσωπικού. Όμως ορισμένα μέλη του ΔΣ που είναι και στελέχη της ΠΑΣΚΕ, διαφοροποιήθηκαν από την αρχική τους θέση κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, γεγονός που προκάλεσε την οργή του κ. Κουλουμπαρίτη.

Ο ίδιος πάντως, μιλώντας το πρωί σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό, είπε ότι αντικαταστάθηκε χωρίς λόγο και ότι πρέπει να υπάρξουν στοχευμένες δράσεις, όπως αυτές που υπήρξαν στην αρχή της κινητοποίησης, ενώ τόνισε ότι «η απεργία γονατίζει και τους εργαζομένους και τους επιβάτες».