ΕΛΛΑΔΑ

Αιματηρή ληστεία στην Καρδίτσα

Αιματηρή ληστεία στην Καρδίτσα
Σε Φαρ Ουέστ μετατράπηκε σήμερα η Καρδίτσα, όταν δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε έναν υπάλληλο...

Σε Φαρ Ουέστ μετατράπηκε σήμερα η Καρδίτσα, όταν δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε έναν υπάλληλο ταχυδρομείου και του άρπαξαν 92.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το karditsanews.gr ήταν λίγο μετά τις 9.15 το πρωί, όταν ο υπάλληλος του ταχυδρομείου, ο οποίος λίγο πριν είχε μεταβεί στην Εθνική Τράπεζα της Καρδίτσας προκειμένου να πάρει χρήματα για την πληρωμή συντάξεων και επιδομάτων, πάρκαρε το αυτοκίνητο έξω από τα γραφεία των ΕΛΤΑ. Εκεί τον περίμεναν δύο άνδρες, οι οποίοι υπό την απειλή όπλου του αφαίρεσαν το σάκο με τις 92.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή, αφού πρώτα πυροβόλησαν εναντίον του, σπάζοντας το τζάμι του οδηγού, αποφεύγοντας επιμελώς όμως να τραυματίσουν τον υπάλληλο.

Οι άνδρες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους φορώντας μαύρες κουκούλες. Στον τόπο του συμβάντος κατέφθασε η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, η οποία προέβη σε ανακρίσεις αυτόπτων μαρτύρων, ενώ κλιμάκιο της Λάρισας συνέλεξε δακτυλικά αποτυπώματα.

Πρόκειται για την ευρύτερη περιοχή που κινείται ο Παλαιοκώστας, ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν συνδέουν προς το παρόν το γεγονός με το πρόσωπό του.