ΕΛΛΑΔΑ

Παρέσυρε και σκότωσε 53χρονο οδηγό φορτηγού

Παρέσυρε και σκότωσε 53χρονο οδηγό φορτηγού
Τραγικό θάνατο βρήκε 53χρονος ιδιοκτήτης φορτηγού...

Τραγικό θάνατο βρήκε 53χρονος ιδιοκτήτης φορτηγού, χθες το βράδυ, όταν παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από διερχόμενα Ι.Χ. στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, κοντά στα Μέγαρα, την ώρα που σταμάτησε για να ελέγξει το φορτηγό του.

Συγκεκριμένα, την στιγμή που προσπαθούσε να κατέβει από το όχημα, παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ., ενώ στη συνέχεια άλλα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που κινούνταν με ταχύτητα διαμέλισαν το σώμα του.

Ο θάνατος του προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου ενώ σε ανακοίνωσε του το Σωματείο Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Φορτηγών Δ.Χ. Μαγνησίας αναφέρει ότι «Ο άτυχος Αντώνης το τελευταίο διάστημα λόγω της οικονομικής ύφεσης αναγκάστηκε να γίνει ''μετανάστης'' στην ίδια του τη χώρα, καθώς η εργασιακή κάμψη, που έχει επέλθει τα τελευταία δύο χρόνια στον Νομό Μαγνησίας, έχει υποχρεώσει πολλούς αυτοκινητιστές να ψάχνουν σε άλλα μέρη της Ελλάδος για εργασία, αφού οι μεταφορείς που δουλεύουν στον Νομό Μαγνησίας το τελευταίο διάστημα βρίσκονται άλλοι σε αργία και άλλοι σε ημιαπασχόληση. Τα πανάκριβα διόδια μας αναγκάζουν, όπως και εμάς, έτσι και αυτόν να διερχόμαστε από παράδρομους, προκειμένου να αποφύγουμε το πανάκριβο αντίτιμο των διοδίων».