ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεά οχήματος στην Αστυνομική δύναμη Θεσσαλονίκης

Δωρεά οχήματος στην Αστυνομική δύναμη Θεσσαλονίκης
Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η κυρία Παναγιώτα Σταμπουλή, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, από την Κασσάνδρεια Χαλκιδικής....

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η κυρία Παναγιώτα Σταμπουλή, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, από την Κασσάνδρεια Χαλκιδικής, που δώρισε ένα όχημα για την κάλυψη των αναγκών της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη.

Σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, απόψε, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, παρουσία του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Σπύρου Βούγια, εκπροσώπων της πολιτικής, υψηλόβαθμων αξιωματικών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθώς και άλλων επίσημων προσκεκλημένων, η κα. Σταμπουλή τιμήθηκε για την προσφορά της στο Αστυνομικό Σώμα.

Η κυρία Σταμπουλή, έδωσε μάθημα ανθρωπιάς στο κοινωνικό σύνολο, όταν δώρισε μέρος της προσωπικής της περιουσίας, για την αγορά αυτοκινήτου που θα καλύπτει τις ανάγκες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όμως, η προσφορά της κα. Σταμπουλή δεν σταματάει εδώ. Εκτός από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, η δασκάλα «με τη χρυσή καρδιά» δώρισε, σε προγενέστερο χρόνο, ένα όχημα για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κασσάνδρας και εξοπλισμό για τους πυροσβέστες, όπως επίσης και ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Κασσανδρείας.

Στην προσωπικότητα και στο έργο της κα. Σταμπουλή αναφέρθηκαν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Σπύρος Βούγιας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος, Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Β. Ελλάδος, Αντιστράτηγος, Κωνσταντίνος Κασαπάκης. Από κοινού, εξέφρασαν τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες τους για την προσφορά της κα. Σταμπουλή και ευχήθηκαν η κίνηση της αυτή να βρει και άλλους μιμητές.

Στους αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους, κατά τη διάρκεια του καθήκοντος, για την προστασία των πολιτών, αφιέρωσε το αυτοκίνητο που δώρισε η κα. Σταμπουλή. «Αγαπώ τους συνανθρώπους μου» επισήμανε, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκφράζοντας την ευχή να υπάρξουν και άλλοι, οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να προσφέρουν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, απέμεινε στην κα. Σταμπουλή, τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ.