ΕΛΛΑΔΑ

Γόνος αστικής οικογένειας ο «τοξότης»

Γόνος αστικής οικογένειας ο «τοξότης»
Συνελήφθη στα επεισόδια της περασμένης Τετάρτης κατά τη διάρκεια του...

Συνελήφθη στα επεισόδια της περασμένης Τετάρτης κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου να έχει στη κατοχή του, μεταξύ άλλων, και ένα τόξο με βέλη! Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» πρόκειται για έναν 22χρονο φοιτητή, γόνο αστικής καλλιτεχνικής οικογένειας των βορείων προαστίων.


Ο νεαρός είναι φοιτητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ είχε παραλάβει και έναν φορητό υπολογιστή από την τότε υπουργό Παιδείας, Μαριέττα Γιαννάκου επειδή ήταν άριστος μαθητής.

Ο πατέρας του νεαρού Γιάννη, είναι μαέστρος και καλλιτεχνικός διευθυντής και σε δηλώσεις του αναφέρει ότι ο γιος του δεν ανήκει σε κάποιο μπλοκ ή σε καμία οργάνωση.

«Είναι ένα καλλιεργημένο παιδί με σπουδές και βαθύτατα σκεπτόμενο άτομο. Είναι οικολόγος αλλά έχει κάποιες ιδεολογικές τάσεις φίλα προσκείμενες στον αντιεξουσιαστικό χώρο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 22χρονου.

Κατά τον ίδιο, η πράξη του γιου του ήταν καθαρά συμβολική.
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 22χρονος έχει μπλεξίματα με το νόμο. Την πρώτη φορά συνελήφθη κατά την επίσκεψη της τότε υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράις το 2006.