ΕΛΛΑΔΑ

Σεργιανόπουλος: Ζωντανεύουν οι μνήμες του άγριου εγκλήματος

Σεργιανόπουλος: Ζωντανεύουν οι μνήμες του άγριου εγκλήματος

Πέντε χρόνια μετά τη στυγερή δολοφονία του αγαπημένου ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, οι μνήμες του αποτρόπαιου εγκλήματος θα ζωντανέψουν ξανά στη δίκη του Γεωργιανού που κατηγορείται σκότωσε τον γνωστό ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο μέσα στο σπίτι του.

Η δίκη που είχε αναβληθεί στις 21/05/13 συνεχίζεται σήμερα στην αίθουσα του εφετείου Αθηνών...

Ο Γεωργιανός κατηγορούμενος θα κληθεί να αποκαλύψει σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου όλα όσα έγιναν στις 3 Ιούνιου του 2008 μέσα στο διαμέρισμα του γνωστού ηθοποιού.

Ο Γεωργιανός ακόμη και σήμερα υποστηρίζει ότι απειλήθηκε πρώτος με μαχαίρι από τον Νίκο Σεργιανόπουλο και ότι ουσιαστικά αυτός αμύνθηκε. Κάτι που απορρίπτει κατηγορηματικά η πλευρά του ηθοποιού.

Ο δικηγόρος του Νίκου Σεργιανόπουλου, Αλέξης Στεφανάκης, δήλωσε λίγο μετά την πρώτη αναβολή της δίκης : «Μιλάμε για άνθρωπο απόλυτα συναισθηματικό, πολύ τρυφερό που αποκλείεται να έχει κάνει πράξη βίας»

Αντίθετα η πλευρά του Γεωργιανού υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο ηθοποιός με την συμπεριφορά του προκάλεσε την οργή του θύτη που θεώρησε ότι θίχτηκε σε προσωπικό επίπεδο γι' αυτό αντέδρασε ακραία.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Δημήτρης Γκαβέλας είπε: «ο Σεργιανόπουλος είχε διπλή ζωή. Αλλη ζωή φαινόταν έξω και άλλη ήταν η προσωπική του ζωή».