ΕΛΛΑΔΑ

«Ρίχνει» βέλη μέσω κειμένου ο «τοξοβόλος»

«Ρίχνει» βέλη μέσω κειμένου ο «τοξοβόλος»
Βολές σε όσους τον ενοχοποιούν «έριξε» ο 22χρονος «τοξοβόλος» ο οποίος συνελήφθη στα επεισόδια της Τετάρτης...

Βολές σε όσους τον ενοχοποιούν «έριξε» ο 22χρονος «τοξοβόλος» ο οποίος συνελήφθη στα επεισόδια της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, με κείμενο, προκλητικού χαρακτήρα που έστειλε σε γνωστή ιστοσελίδα.

Ο νεαρός, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, δεν αρνείται πως συνέβαλε στην προετοιμασία και την διεξαγωγή των «μαχών» εκείνης της ημέρας έξω από τη Βουλή. «Σε αυτά τα πλαίσια με τη λογική της όξυνσης της σύγκρουσης και του εμπλουτισμού των μέσων πάλης, κατέβασα και το τόξο χωρίς να έχω προκαταβολικά αποκλείσει οποιαδήποτε χρησιμότητά του»!

Επιβεβαιώνει το γεγονός ότι έστρεψε το τόξο εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ σε κοντινή απόσταση. Ωστόσο αναφέρει πως δεν θα ρίσκαρε να ρίξει εναντίον τους καθώς στο σημείο βρισκόταν διάσπαρτος κόσμος.

Με προκλητικό ύφος δηλώνει πως δεν είναι «αξιακά αντίθετος στη πρόθεση δολοφονίας αστυνομικού», ωστόσο αναφέρει πως δεν θα το επέλεγε τη συγκεκριμένη στιγμή, καθώς θα κατέληγε σε αιματοχυσία των διαδηλωτών.

«Γιατί τη στιγμή της οδομαχίας βίωνα την ελευθερία, και αυτό το βίωμα αξίζει το τίμημα» υποστηρίζει κλείνοντας το κείμενο, το οποίο και υπογράφει με το όνομά του, ενώ επισημαίνει πως «ο αγώνας για την καταστροφή κάθε μορφής εξουσίας δεν μπορεί παρά να είναι και βίαιος».

διαβάστε επίσης: Ελεύθερος με όρους ο «τοξοβόλος»

Γόνος αστικής οικογένειας ο «τοξότης»