ΕΛΛΑΔΑ

Υπό έλεγχο η φωτιά του ξενοδοχείου, στην Κερκίνη

Υπό έλεγχο η φωτιά του ξενοδοχείου, στην Κερκίνη

Σε περιορισμό τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στο ξενοδοχείο Μορφή, στην Κερκίνη Σιντικής, λίγο μετά τις 9 το βράδυ...

Σε περιορισμό τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στο ξενοδοχείο Μορφή, στην Κερκίνη Σιντικής, λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας. Οι καπνοί από τη φωτιά οδήγησαν τους ενοίκους του ξενοδοχείου, μεταξύ αυτών και 23 μαθητές του 3ου ΕΠΑΛ Κολωνού και των 3 συνοδών καθηγητών τους, να βγουν έξω από το ξενοδοχείο.

Στην περιοχή έφθασαν άμεσα 6 πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Ποροίων, Σιδηροκάστρου, Σερρών, Νέας Ζίχνης και Μουριών, με 18 πυροσβέστες.

Από την πύρινη λαίλαπα καταστράφηκε ολοσχερώς ο πρώτος όροφος του ξενοδοχείου. Στο σημείο έφθασε και ο υποστράτηγος διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας,Αργύρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως λόγω της άμεσης παρέμβασης των πυροσβεστικών δυνάμεων, η φωτιά δεν εξαπλώθηκε στην κατοικημένη περιοχή και περιορίστηκε στο ξενοδοχείο.

Οι μαθητές μεταφέρθηκαν και φιλοξενούνται σε άλλο ξενοδοχείο της περιοχής, ενώ διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών, για τα αίτια της φωτιάς.

Στο σημείο θα παραμείνουν οι πυροσβέστες καθόλη τη διάρκεια της νύχτας για την πρόληψη και την αποφυγή της αναζωπύρωσης της φωτιάς.

Διαβάστε επίσης :Στις φλόγες παραδόθηκε το ξενοδοχείο «Μορφή» στην Κερκίνη