ΕΛΛΑΔΑ

Δίχως τέλος τα τροχαία με γουρούνες στους δρόμους της Κρήτης

Δίχως τέλος τα τροχαία με γουρούνες στους δρόμους της Κρήτης

Τελειωμό δεν έχουν τα τροχαία με τετράτροχα στη περιοχή των Μαλίων αλλά και σε όλη την Κρήτη με πρωταγωνιστές τουρίστες που επισκέπτονται το νησί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ακόμη ένα τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις επτά το απόγευμα της Κυριακής.


Νεαρός άνδρας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαινε με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο έδαφος και να τραυματιστεί.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο σημείο και μετέφερε τον άνδρα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία καθώς τα τραύματα του, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, είναι ελαφρά.

Ωστόσο νωρίς το απόγευμα, όπως μας μεταφέρει αναγνώστης του prismanews.gr μία τουρίστρια στη περιοχή της Χερσονήσου θέλησε να κάνει κάνει αναστροφή σε κεντρικό δρόμο χωρίς να υπολογίσει το διερχόμενο αυτοκίνητο. Έτσι από θαύμα δεν σημειώθηκε κι άλλο τροχαίο αφού ο οδηγός του αυτοκινήτου πρόλαβε και φρέναρε, σταμάτησε ωστόσο λίγα μόλις εκατοστά από το τετράτροχο όχημα που οδηγούσε η γυναίκα.

Ο άνδρας φανερά εκνευρισμένος κατέβηκε από το όχημα του και άρχισε να κάνει παρατηρήσεις στην γυναίκα οδηγό λέγοντας της πως θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει. Το συμβάν έληξε αφού η τουρίστρια ζήτησε συγνώμη από τον οδηγό του ΙΧ.

Κάτοικοι αλλά και καταστηματάρχες τουριστικών περιοχών, γίνονται καθημερινά αυτόπτες μάρτυρες περιστατικών που έχουν να κάνουν με την απροσεξία και την ανευθυνότητα των οδηγών τετράτροχων οχημάτων είτε επειδή οι περισσότεροι από αυτούς οδηγούν έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ είτε επειδή απλώς δεν δίνουν την ανάλογη προσοχή την ώρα που επιβάινουν στο όχημα.