ΕΛΛΑΔΑ

8 Μαρτίου θα συνεχιστεί η δίκη Κεντέρη - Θάνου

8 Μαρτίου θα συνεχιστεί η δίκη Κεντέρη - Θάνου
Ούτε και σήμερα έδωσαν το παρόν στο δικαστήριο οι αθλητές Κώστας Κεντέρης και Κατερίνα Θάνου, οι οποίοι δικάζονται για την υπόθεση...

Ούτε και σήμερα έδωσαν το παρόν στο δικαστήριο οι αθλητές Κώστας Κεντέρης και Κατερίνα Θάνου, οι οποίοι δικάζονται για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου ατυχήματος, λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Παρά την εκ νέου εντολή των δικαστών για αυτοπρόσωπη εμφάνισή τους, οι δύο αθλητές δεν παρουσιάστηκαν. Όπως είπαν οι συνήγοροί τους, η μεν Κ.Θάνου θα προσέλθει στο δικαστήριο όταν έρθει η ώρα της απολογίας της , ο δε Κ.Κεντέρης τουλάχιστον έως τις 22 Μαρτίου θα βρίσκεται στο εξωτερικό λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει η σύζυγός του.

Νωρίτερα στο δικαστήριο, εξετάστηκαν δύο γιατροί – νευροχειρουργοί, οι οποίοι στην κατάθεσή τους χαρακτήρισαν ορθή την επιλογή των συναδέλφων τους στο ΚΑΤ να κρατήσουν για νοσηλεία τους δύο αθλητές, έστω και για προληπτικούς λόγους.

Ωστόσο, ο ένας εκ των νευροχειρουργών παραδέχθηκε κατόπιν σχετικής ερώτησης του προέδρου ότι ένας γιατρός δεν μπορεί να καταλάβει εάν ο ασθενής τον κοροϊδεύει τα δύο πρώτα 24ωρα.

Η δίκη διεκόπη για τις 8 Μαρτίου.