ΕΛΛΑΔΑ

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει 19χρονος φαντάρος

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει 19χρονος φαντάρος

Αιμόφυρτος στο σαλόνι του σπιτιού του με ένα σοβαρό τραύμα στο λαιμό, βρέθηκε από την μητέρα του ένας 19χρονος φαντάρος από την ευρύτερη περιοχής της Κρέστενας, ο οποίος φαίρεται να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με το thebest.gr o νεαρός, που βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος χθες το μεσημέρι, μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τους γονείς του στο Νοσοκομείο Κρεστένων και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του χρειάστηκε η μεταφορά του με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας «Ρίο» προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο νεαρός που υπηρετεί τον τελευταίο μήνα στο στρατόπεδο της Αυλώνας, επέστρεψε με τους γονείς του από την Αθήνα χθες το μεσημέρι και λίγες ώρες αργότερα φαίρεται να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας πιθανόν σουγιά που είχε πάνω του.

Κανείς δεν ξέρει, τον λόγο που θα έκανε τον 19χρονο να προβεί σε αυτή του την πράξη ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Κρεστένων.