ΕΛΛΑΔΑ

Στα "άρματα" η αστυνομία στην Πάτρα

Στα "άρματα" η αστυνομία στην Πάτρα
Με τις ασπίδες παρά πόδας και σε πλήρη ετοιμότητα θα βρίσκονται σήμερα, Σάββατο και την Κυριακή...

Με τις ασπίδες παρά πόδας και σε πλήρη ετοιμότητα θα βρίσκονται σήμερα, Σάββατο και την Κυριακή οι αστυνομικές δυνάμεις στην Πάτρα με στόχο την ομαλή διεξαγωγή των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Όλο το προσωπικό θα βρίσκεται επί ποδός, ενώ σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνσης της Αχαΐας η δύναμη θα ενισχυθεί και από όμορες διευθύνσεις. «Στόχος μας είναι οι παρελάσεις, η νυχτερινή ποδαράτη του Σαββάτου και η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής, να διεξαχθούν με απόλυτη ησυχία και ασφάλεια. Θα υπάρξει έντονη αστυνόμευση τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και κομβικά περιφερειακά σημεία. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα είμαστε στις επάλξεις» τόνισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Δημήτρης Δριβίλας.

Την ίδια ώρα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πάτρας θα βρίσκονται σε κομβικά σημεία της πόλης, προκειμένου να αποτρέψουν τους «τσαντάκηδες» οι οποίοι θα εκμεταλλευτούν την πολυκοσμία για να κλέψουν.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι αστυνομικοί θα περιπολούν την περιοχή για την πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης και για το ενδεχόμενο επεισοδίων μεταξύ των καρναβαλιστών.

πηγή: thebest.gr