ΕΛΛΑΔΑ

Αποτελέσματα υποτροφιών του 2ου κύκλου «Σπουδάζω με υποτροφία»

Αποτελέσματα υποτροφιών του 2ου κύκλου «Σπουδάζω με υποτροφία»

Με την πίστη πως η εκπαίδευση μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την ανοικοδόμηση μιας νέας κοινωνίας ίσων ευκαιριών για όλους, δύο χρόνια πριν, ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Equal Society, σε συνεργασία με δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού δημιούργησε το πανελλαδικής εμβέλειας πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία!».

Σήμερα, με το δεύτερο κύκλο της δράσης να βρίσκεται σχεδόν στα μισά της διαδρομής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα ονόματα των πρώτων υποτρόφων για το «ακαδημαϊκό έτος 2013 – 2014» που αποκτούν την ευκαιρία να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε τέσσερα από τα κορυφαία μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ελλάδα.

-Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για το MBA International Program η κ. Βλάσση Θεοδώρα

-Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για το ΠΜΣ Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ο κ. Δημητρίου - Γάκης Γεώργιος

-Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για το ΜΔΕ Επιστήμη των Υπολογιστών ο κ. Ζόμπολας Ιωάννης

-ALBA Graduate Business School at the American College of Greece για το MSc in International Business & Management ο κ. Μήτσος Θωμάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ωφελούμενοι προέκυψαν από μια διττή διαδικασία η οποία ξεκίνησε με την αξιολόγηση των κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων τους από την Επιστημονική Επιτροπή του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού της Εqual Society και ολοκληρώθηκε με την οριστική εξέταση των ακαδημαϊκών προσόντων από τις αρμόδιες επιτροπές των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Τέτοιες στιγμές, όταν με ένα απλό τηλεφώνημα ειδοποιείς νέους ανθρώπους πως μπορούν να κάνουν ένα ακόμη (ακαδημαϊκό) βήμα για την πραγμάτωση του ονείρου τους συνιστούν την απόλυτη επιτυχία του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία!».

Συγχαρητήρια στους υποτρόφους και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα για την ισχυρή κοινωνική συναίσθηση και το χαρακτήρα αλληλεγγύης που επέδειξαν.

Πληροφορίες για τις προσφερόμενες υποτροφίες και τη διαδικασία των αιτήσεων στο http://spoudazo.equalsociety.gr/