ΕΛΛΑΔΑ

Μη σας ξεγελάσει ο ήλιος!

Μη σας ξεγελάσει ο ήλιος!
Βελτιωμένος θα είναι αύριο, Παρασκευή, ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά την ηλιοφάνεια...

Βελτιωμένος θα είναι αύριο, Παρασκευή, ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά την ηλιοφάνεια και την μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Ωστόσο, παγετός θα σημειωθεί το πρωί κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Στην Αττική αίθριος θα είναι ο καιρός με ασθενείς βόρειους ανέμους που στα ανατολικά θα φθάσουν τα 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με ασθενείς ανέμους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από- 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά

Αίθριος γενικά θα είναι ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη με ασθενείς ανέμους και τον υδράργυρο να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από-2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες θα σημειωθούν στα ανατολικά των Κυκλάδων και της Κρήτης όπου θα εκδηλωθούν βροχές και στα ορεινά της Κρήτης ασθενείς χιονοπτώσεις. Ωστόσο, θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος γενικά θα είναι ο καιρός στα νησιά ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.