ΕΛΛΑΔΑ

Αίθριος γενικά ο καιρός

Αίθριος γενικά ο καιρός
Γενικά αίθριος θα είναι αύριο, Σάββατο, ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά την άνοδο της θερμοκρασίας...

Γενικά αίθριος θα είναι αύριο, Σάββατο, ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά την άνοδο της θερμοκρασίας και τον παγετό το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Ηλιοφάνεια και ασθενείς άνεμοι θα «ντύσουν» το σκηνικό του καιρού της Αττικής. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιος θα είναι και ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, με νότιους ανέμους που δεν θα ξεπεράσουν τα 3 μποφόρ και τον υδράργυρο να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη, με ασθενείς τοπικά νότιους ανέμους 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -1 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος με αραιές νεφώσεις στα δυτικά ο καιρός στα νησιά Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από το βράδυ νότιοι μέχρι 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά , την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον -1 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη τιμή θα είναι τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στις Κυκλάδες και τη Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι 3 τοπικά 4 μποφόρ και στα ανατολικά το πρωί πρόσκαιρα βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν από 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.