ΕΛΛΑΔΑ

Η ΠΕΝΕΝ καταδικάζει την δολοφονική επίθεση των φασιστοειδών

Η ΠΕΝΕΝ καταδικάζει την δολοφονική επίθεση των φασιστοειδών

Η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται και κλιμακώνεται αφού, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και τοπικούς παράγοντες του Κερατσινίου, η άνανδρη εγκληματική επίθεση έγινε από μέλη και οπαδούς της.

Μετά τα γεγονότα στην Μανωλάδα, στο Πέραμα, έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των φασιστικών και εγκληματικών συμμοριών της Χρυσής Αυγής η εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Αν η φασιστική Χρυσή Αυγή και αυτοί που την στηρίζουν πιστεύουν ότι με την εγκληματική της δράση θα ανακόψουν την ανάπτυξη των εργατικών και κοινωνικών αγώνων ενάντια στην άθλια μνημονιακή κυβερνητική πολιτική, διαπράττουν ολέθριο λάθος.

Καλούμε τα Ναυτεργατικά καθώς και όλα τα εργατικά σωματεία, την τοπική αυτοδιοίκηση, όλες τις κοινωνικές και μαζικές οργανώσεις του Πειραιά και των άλλων δήμων να οργανώσουμε από κοινού συγκέντρωση στον χώρο που έγινε η δολοφονική επίθεση (Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι) σήμερα Τετάρτη 18/9/2013 στις 6.00 το απόγευμα.

Η δολοφονική δράση των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί μεμονωμένα από κάποιες δυνάμεις, είναι επιτακτική ανάγκη με πρωτοβουλία των συνδικάτων να υπάρξει η πιο πλατιά ενότητα και συσπείρωση όλων των κοινωνικών μαζικών οργανώσεων και συλλογικοτήτων δημιουργώντας ένα ισχυρό μέτωπο που θα βάλει φραγμό στην φασιστική βία της Χρυσής Αυγής.

Σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε να κινηθούν τα συνδικάτα, οι διάφορες κοινωνικές οργανώσεις και ο λαός.