ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερη σπείρα ληστών στην Ηλεία

Ελεύθερη σπείρα ληστών στην Ηλεία
Το νόμο στα χέρια τους είναι έτοιμοι να πάρουν οι κάτοικοι του νομού Ηλείας...

Το νόμο στα χέρια τους είναι έτοιμοι να πάρουν οι κάτοικοι του νομού Ηλείας, μετά την είδηση πως η σπείρα που εδώ και καιρό ρημάζει περιουσίες στην περιοχή, κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερη.

Το γεγονός που έχει φτάσει τους κατοίκους στα όρια τους, δεν είναι άλλο από την απελευθέρωση με περιοριστικούς όρους, ενός αθίγγανου ο οποίος είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω, ομολογώντας πως στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε πλήθος διαρρήξεων. Μάλιστα, ο δράστης είχε κατονομάσει και κάποιους από τους συνεργάτες του, χωρίς ωστόσο αυτοί να …ενοχληθούν από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Το εντυπωσιακό είναι πως λίγες βδομάδες νωρίτερα, είχαν συλληφθεί και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι δύο συνεργάτες του, οι οποίοι είχαν ομολογήσει πως είχαν διαπράξει κάποιες ζωοκλοπές για τις οποίες τους κατηγορούσαν!

Πλέον, οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν πως δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουν στην αστυνομία όποτε τους κλέβουν, αφού το μόνο που κερδίζουν έτσι, είναι μια δεύτερη κλοπή ή κάποια απειλητικά μηνύματα, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως πρέπει να πάρουν το νόμο στα χέρια τους …