ΕΛΛΑΔΑ

Το πιστόλι του Παναγιώταρου χρησιμοποιήθηκε στην κηδεία του Ντερτιλή

Το πιστόλι του Παναγιώταρου χρησιμοποιήθηκε στην κηδεία του Ντερτιλή

-Νέα στοιχεία για τα όπλα που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των συλλήψεων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής έδειξε η μέχρι στιγμής βαλλιστική εξέταση-Ένα πιστόλι 9mm που κατείχε νόμιμα ο Ηλίας Παναγιώταρος ταυτοποιήθηκε με την υπόθεση άσκοπων πυροβολισμών κατά τη διάρκεια της κηδείας του Νικόλαου Ντερτιλή

Νέα στοιχεία για τα όπλα που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των συλλήψεων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής έδειξε η μέχρι στιγμής βαλλιστική εξέταση.

Το πιστόλι 9mm που κατείχε νόμιμα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος ταυτοποιείται με την υπόθεση άσκοπων πυροβολισμών κατά τη διάρκεια της κηδείας του Νικόλαου Ντερτιλή.

Ήταν 31/01/2013, όταν κατά τη διάρκεια της κηδείας του Νικόλαου Ντερτιλή, ενός εκ των πρωτεργατών της Χούντας, κάποια άτομα τράβηξαν πιστόλια και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα για να αποδώσουν φόρο τιμής. Μάλιστα, τότε, για την υπόθεση των άσκοπων πυροβολισμών είχε συλληφθεί ένας 22χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Παναγιώταρος μαζί με τους βουλευτές, Χρήστο Παππά, Ηλία Κασιδιάρη, Γιάννη Λαγό, Νίκο Μίχο και τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο αναμένεται να απολογηθούν αύριο, Τρίτη.

Αρχηγό και διευθυντή είχε η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, η οποία κατά το 9σέλιδο πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη δρούσε κατά το χιτλερικό δόγμα «Führerprinzip».

Παράλληλα, οι ειδικοί ανακριτές για θέματα διαφθοράς Σπύρος Γεωργουλέας και Χρηστός Παπακώστας εξέδωσαν εννέα εντάλματα σύλληψης για όσα (μη πολιτικά πρόσωπα) δεν συνελήφθησαν εντός του αυτοφώρου.


Διαβάστε επίσης:

«Μιχαλολιάκος και συλληφθέντες βουλευτές είχαν διευθυντικό ρόλο»

Πατέλης για Ρουπακιά: Τι πήγε και έκανε ο μ...κας, κατέστρεψε τα πάντα

Σοκάρουν οι διάλογοι που κατέγραψε ο κοριός της Αντιτρομοκρατικής

«Αν μας βγάλουν εκτός νόμου έχουμε 100 έτοιμους να πέσουνε!»

Βαρύτατο το κατηγορητήριο - Τρίτη και Τετάρτη οι απολογίες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων για τη ΧΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διαβάστε ολόκληρο το πόρισμα - φωτιά για τη Χρυσή Αυγή

Ο κοριός της ΕΥΠ που «έδεσε» την ομάδα του Μιχαλολιάκου

Ετοιμάζονται τα κατηγορητήρια για τους 21 της Χρυσής Αυγής

Η πρώτη νύχτα στο κελί για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. φόρεσε χειροπέδες στα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής

Κηδεία Ντερτιλή: Υλικό της Χρυσής Αυγής στα «χέρια» του 22χρονου

Κηδεία Ντερτιλή: Σύλληψη για τις μπαλωθιές