ΕΛΛΑΔΑ

Μάρτυρας Ε': Μας έλεγαν ότι θα μπούμε στη Βουλή με τανκς!

Μάρτυρας Ε': Μας έλεγαν ότι θα μπούμε στη Βουλή με τανκς!

«Έσφαζαν αμνοερίφια για να μας διδάξουν την τεχνική του χτυπήματος με μαχαίρι στην καρωτίδα»

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του προστατευόμενου μάρτυρα Ε' ενώπιον των ανακριτών σοκάρουν. Ο μάρτυρας, γνώστης εκ τω έσω της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής, «εξομολογήθηκε» στους ανακριτές κ.κ Γεωργουλέα και Παπακώστα όσα τραγικά βίωσε μέχρι πρόσφατα στους κόλπους της οργάνωσης, εκφράζοντας την ευχή η έρευνα της δικαιοσύνης να οδηγήσει στην «εξάλειψη του κινδύνου που λέγεται Χρυσή Αυγή».

Ιδού τι κατέθεσε στους ανακριτές ο μάρτυρας Ε':

«Υπήρξα οργανωτικό μέλος μέχρι πρόσφατα. Εντάχθηκα σε νεαρή ηλικία. Η πρώτη μου θέση για εκπαίδευση ήταν στα κεντρικά των Αθηνών στην οδό Σολωμού. Τότε γνώρισα τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος ήταν πυρηνάρχης, τον Ηλία Παναγιώταρο, τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο σε χαμηλότερη βαθμίδα, τον Γερμενή, τον Γιάννη Λαγό, τον Νίκο Μίχο, τον Μ... υπάλληλο της Βουλής, ενώ στην πορεία έμαθα ότι πολύ σημαντικό ιστορικό στέλεχος και πραγματικά δεξί χέρι του Μιχαλολιάκου ήταν ο Γ.Δ. ήδη δημοτικός σύμβουλος της ΧΑ στο Δήμο Αθηναίων».

Για την στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση:

«Γνωρίζω ότι στελέχη εκπαιδεύονταν από τον Νίκο Μίχο, εκδοροσφαγέας στο επάγγελμα, στην εξουδετέρωση αντιπάλων με χρήση μαχαιριών. Για το λόγο αυτό πραγματοποιούνταν σε μαντριά περιοχών της Αττικής «εκπαιδευτικές» μαζικές σφαγές αμνοεριφίων σε στάνες προκειμένου να διδαχτεί η τεχνική των χτυπημάτων με μαχαίρι στην καρωτίδα! Έχω μάθει ότι ο Μίχος προωθούσε όπλα σε διάφορα μέλη της οργάνωσης και όταν λέω προωθούσε δεν εννοώ δωρεάν αλλά έναντι τιμήματος».

Για την ιδεολογική κατήχηση:

«Διδασκόταν αμέσως για την είσοδο μας σε πυρήνα ο ναζιστικός χαιρετισμός. Τα νεοσύλλεκτα στελέχη ήταν υποχρεωμένα να αγοράζουν σειρά βιβλίων ναζιστικού περιεχομένου, ο «Αγών μου» του Χίτλερ, το ημερολόγιο του Γκαίμπελς και άλλα, τα πρωτόκολλα της Σιών, ώστε να γνωρίζουν οι νεοσύλλεκτοι ποιος είναι ο εχθρός τους. Δηλαδή οι Εβραίοι, οι Σιωνιστές και οι Κομμουνιστές. Αυτό πάντως που μας έλεγαν στις κατηχήσεις είναι ότι σκοπός της ΧΑ είναι η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Χαρακτηριστικά έλεγαν ότι θα μπούμε στη Βουλή με τανκς».

Για την ένταξη στην οργάνωση:

«Πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι τυφλά πιστός στο κίνημα, στον αρχηγό και στις ιδέες του εθνικοσοσιαλισμού. Βέβαια όταν γίνεις στέλεχος της οργάνωσης στο βαθμό του δοκίμου μέλους παίρνεις κομματική ταυτότητα, με σύμβολο τον μαίανδρο, το λογότυπο του κόμματος της ΧΑ και τα στοιχεία σου. Φημολογείται ότι τα ανώτατα στελέχη της οργάνωσης είχαν άλλου τύπου ταυτότητες, πανομοιότυπες με τις ταυτότητες στελεχών του γερμανικού ναζιστικού κόμματος, του NSPD και μάλιστα λέγεται ότι η αρίθμηση άρχιζε από τον αριθμό 17 που ήταν ο πρώτος αριθμός των ταυτοτήτων και ανήκε στον Γιοζεφ Γκαίμπελς. Σημειώνω για την ιστορία ότι ο Αδόλφος Χίτλερ δεν έχει αριθμό ταυτότητας, Δεν ξέρω αν είχε ο Νίκος Μιχαλολιάκος».

Για οργανωμένα επεισόδια :

Αναφέρεται χαρακτηριστικά στα επεισόδια στο Παλαιό Εφετείο στην οδό Σωκράτους τον Μάιο του 2009, όπου είχαν καταφύγει στο κτίριο λαθρομετανάστες και η ΧΑ αποφάσισε να τους εκδιώξει. «Στα επεισόδια αυτά μετείχαν οι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Βουλδής, Γερμενής, Μίχος, Λαγός, Ζέρβας, Βουκελάτος, Καραπάνος. Τα πρόσωπα αυτά είχαν ανέβει στην οροφή του κτιρίου της ΧΑ που ήταν ακριβώς απέναντι από το Εφετείο και έριχναν αυτοσχέδιες ρουκέτες».

Τέλος ο μάρτυρας εκφράζει τη λύπη του για το μεγάλο κακό που έκανε συμμετέχοντας στην εγκληματική οργάνωση. «Παρασύρθηκα όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι. Ελπίζω η έρευνα που έχει αρχίσει αυτή τη φορά να οδηγήσει σε κάποιο πραγματικό αποτέλεσμα και στην εξάλειψη του κινδύνου που λέγεται ΧΑ».

Διαβάστε επίσης:

Ενώπιον των ανακριτών ο βουλευτής της Χ.Α Στάθης Μπούκουρας

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Έρχονται νέες συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Κασιδιάρης: Θα πάρουμε τα όπλα και θα βγούμε στα βουνά

Ο Η.Κασιδιάρης ρίχνει... βόμβες στην εφημερίδα NEWSBOMB που κυκλοφορεί

Σημάδευαν με κέλτικο σταυρό σπίτια μεταναστών (pics)

«Η σκιώδης κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής»

Απομονωμένοι με τηλεόραση και εφημερίδες οι «3» της ΧΑ στον Κορυδαλλό

Μιχαλολιάκος: «Καθαρίστε» τον Περίανδρο και τον παλιό λοχαγό της Χ.Α.