ΕΛΛΑΔΑ

Δεν τους ξέχασαν: Μνημόσυνο για τους 6 φιλάθλους του ΠΑΟΚ στα Τέμπη

Δεν τους ξέχασαν: Μνημόσυνο για τους 6 φιλάθλους του ΠΑΟΚ στα Τέμπη

Σήμερα τελέστηκε το μνημόσυνο για τους έξι φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη στις 4 Οκτωβρίου του 1999.

Πριν από 14 χρόνια οι έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ Χαράλαμπος Ζαπουνίδης 20 χρόνων, Δημήτριος Ανδρεαδάκης 25 χρόνων, Χριστίνα Τζιόβα 18 χρόνων, Αναστάσιος Θέμελης 22 χρόνων, Γεώργιος Γκανάτσιος 22 χρόνων, Κυριάκος Λαζαρίδης 17 χρόνων, έχασαν τη ζωή τους μετά την ανατροπή του πούλμαν που τους μετέφερε, κατά την επιστροφή τους από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας και οι Παντελής Κωνσταντινίδης Κώστας Ιωσηφίδης, Γιώργος Γεωργιάδης, Παναγιώτης Ποικιλίδης, Χακόμπο, Λούκας, Γλύκος, Σκόνδρας, Γεωργιάδης, Τζανδάρης, Γιακουμής, Σπυρόπουλος και Κατσικάς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Μούσιαρης.

Στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν και τα πρώην μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ Σπύρος Μηλιωρίδης και Ανδρέας Μανδρίνος, από τον ΑΣ ΠΑΟΚ, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος και ο Άλκης Ισαϊάδης. Τον μπασκετικό ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Άρης Καρακούσης, και από το τμήμα χάντμπολ στα Τέμπη βρέθηκε ο Γρηγόρης Πετρίδης.

Στεφάνια κατατέθηκαν από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη, το ποδοσφαιρικό τμήμα, τον ΑΣ ΠΑΟΚ, το κόμμα "Ανεξάρτητοι Έλληνες", αλλά και από το Σύνδεσμο της Λίβερπουλ στην Ελλάδα που έγραφε πάνω "You'll never walk alone 4-10-99".

Ο επίσημος ΠΑΟΚ μέσω ανάρτησης στο twitter ευχαρίστησε θερμά τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο μνημόσυνο.