ΕΛΛΑΔΑ

Οργή για εμπρησμό Ι.Χ του δήμου Κηφισιάς

Οργή για εμπρησμό Ι.Χ του δήμου Κηφισιάς
Την αγανάκτησή και τον προβληματισμό του Δημάρχου Κηφισιάς...

Την αγανάκτησή και τον προβληματισμό του Δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Γ. Χιωτάκη προκάλεσε ο εμπρησμός του αυτοκινήτου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κηφισιάς που ήταν σταθμευμένο στην οδό Αναξαγόρα, έξω από το κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας.

«Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κηφισιάς. Αυτή η ενέργεια είναι ξένη προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση», ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Κηφισιάς και πρόσθεσε:

«Πρόκειται για απαράδεκτη και επικίνδυνη πράξη ανεύθυνων ατόμων που ουδεμία σχέση έχουν με τις αρχές και τις αξίες της ελληνικής κοινωνίας. Η συγκεκριμένη ενέργεια εκτός από την απώλεια περιουσιακών στοιχείων έχει άμεση συνέπεια στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Ζητούμε από τις αρμόδιες Αρχές να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν. Το ευτύχημα είναι ότι ο εμπρησμός δεν προκάλεσε τον τραυματισμό κανενός πολίτη. Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να διαλευκάνουν άμεσα την υπόθεση και να οδηγήσουν τους υπεύθυνους στη Δικαιοσύνη» κατέληξε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης.