ΕΛΛΑΔΑ

Πάρτε μαζί σας ομπρέλες!

Πάρτε μαζί σας ομπρέλες!
Πορείες... κάτω από τη βροχή θα πραγματοποιηθούν αύριο, Πέμπτη, στην Αθήνα καθώς ο καιρός σε όλη τη χώρα...

Πορείες... κάτω από τη βροχή θα πραγματοποιηθούν, στην Αθήνα καθώς ο καιρός σε όλη τη χώρα θα είναι ζεστός και υγρός.

Στην Αττική βροχερός θα είναι από το μεσημέρι ο καιρός με τους ανέμους να πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερός θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, ενώ από το απόγευμα θα παρουσιάσει σχετική βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά:

Νεφώσεις με τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Μακεδονία και τη Θράκη. Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα στη Μακεδονία. Οι νότιοι άνεμοι θα φθάσουν τα 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις και παροδικές βροχές θα εκδηλωθούν και στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά και πιθανώς πρόσκαιρα το απόγευμα στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, με σταδιακή βελτίωση των φαινομένων από το μεσημέρι στα βόρεια. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά και τα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και το απόγευμα πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι νότιοι άνεμοι θα φθάσουν τα 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και αργότερα στα Δωδεκάνησα. Το βράδυ πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι νότιοι 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.