ΕΛΛΑΔΑ

Συννεφιασμένη Κυριακή!

Συννεφιασμένη Κυριακή!
Βροχερός θα είναι σήμερα, Κυριακή, ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας...

Βροχερός θα είναι σήμερα, Κυριακή, ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με σταδιακή ενίσχυση των βορείων ανέμων στα ανατολικά και πτώση της θερμοκρασίας.

Νεφώσεις με βροχές θα σημειωθούν στην Αττική, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Νεφώσεις με βροχές θα σημειωθούν στην συμπρωτεύουσα με βορειανατολικούς ανέμους 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία
θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από 0 έως 10 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Τοπικές βροχές κυρίως από το μεσημέρι και από το βραδύ στο Ιόνιο καταιγίδες. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινόμενων στα βόρεια από το απόγευμα. Χιόνια στα ορεινά δυτικής Θεσσαλίας και κεντρικής στερεάς. Οι βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα στις Κυκλάδες βόρειοι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Τοπικές βροχές και στα βόρεια τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ . Στα νότια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.