ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστά τα Τέμπη λόγω εργασιών συντήρησης

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστά τα Τέμπη λόγω εργασιών συντήρησης

Κλειστή είναι από τις 7 σήμερα το πρωί, η ΠΑΘΕ στο ύψος της Κοιλάδας των Τεμπών καθώς, όπως είχε ανακοινωθεί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα και αύριο γίνονται εργασίες συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας, από ομάδα αλπινιστών που έχει έρθει για τον σκοπό αυτό και βρίσκεται ήδη επί το έργον, παρότι οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούν ιδιαίτερα.

Στο μεταξύ, κανονικά και χωρίς προβλήματα, διεξάγεται - μέχρι στιγμής - η κυκλοφορία από τις εναλλακτικές διαδρομές που έχουν προταθεί τόσο για το ΙΧ όσο και για τα φορτηγά.

Υπενθυμίζεται ότι, και σήμερα αλλά και αύριο, η κοιλάδα των Τεμπών θα παραμείνει κλειστή από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ από τις 8 και μετά η κυκλοφορία επιτρέπεται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με σχετική απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης (Π.Α.Θ.Ε.), από τη χιλιομετρική θέση 365+477 (κόμβος Γυρτώνης) μέχρι τη χιλιομετρική θέση 390+700 της Π.Α.Θ.Ε. (διασταύρωση Στομίου).

Οι εναλλακτικές διαδρομές κυκλοφορίας είναι από τον παραλιακό άξονα του Νομού Λάρισας και μέσω Ελασσόνας ή Γρεβενών.