ΕΛΛΑΔΑ

Συννεφιές και σήμερα

Συννεφιές και σήμερα
Συννεφιασμένος στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα είναι ο ουρανός, σήμερα Τετάρτη...

Συννεφιασμένος στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα είναι ο ουρανός, σήμερα Τετάρτη, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχοπτώσεων στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη. Βόρειοι άνεμοι τοπικά θα φθάσουν τα 8 μποφόρ στα ανατολικά πελάγη με εξασθένηση το απόγευμα.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα σημειωθούν στην Αττική κυρίως στα βόρεια και ανατολικά όπου το μεσημέρι ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και ενδέχεται σε ορεινές περιοχές να σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι στα ηπειρωτικά πρόσκαιρα θα αυξηθούν και ενδέχεται να σημειωθούν λίγες βροχές. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και ενδέχεται να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά το πρωί τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις που θα είναι αυξημένες στη βόρεια Κρήτη, όπου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα βόρεια 5 με 7 και στα νότια 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.